Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Trapp tot winterstop uit roulatie

Doelman Trapp tot winterstop uit roulatie

1 okt 2019, 17:52

Doelman Kevin Trapp van Eintracht Frankfurt is tot aan de winterstop uitgeschakeld. De reservekeeper van de Duitse selectie moet een schouderoperatie ondergaan. Hij raakte afgelopen vrijdag in de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Union Berlin (1-2) geblesseerd.

Trapp (29) mist met zijn club naast de wedstrijden in de Bundesliga ook de groepsduels in de Europa League. Hij is tot het einde van dit jaar evenmin beschikbaar voor de Duitse selectie in de drie resterende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland, Wit-Rusland en Noord-Ierland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.