Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Ruiter voor twee jaar naar PSV

Doelman Ruiter voor twee jaar naar PSV

27 juni 2019, 10:43

Robbin Ruiter keert terug in de eredivisie. De 32-jarige doelman uit Volendam heeft met PSV een akkoord bereikt over een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Ruiter komt over van Sunderland. Eerder was hij vijf jaar lang eerste doelman van FC Utrecht.

PSV wilde met het oog op de kwalificatie voor de Champions League in juli snel nog een doelman aan de selectie toevoegen. "We hebben op dit moment met Jeroen Zoet en Mike van de Meulenhof twee fitte keepers voor de A-selectie", zegt John de Jong, technisch manager van PSV. "Lars Unnerstall en Yanick van Osch zijn aan het revalideren, Hidde Jurjus vertrekt vandaag nog en in Luuk Koopmans is dermate veel interesse dat een vertrek in de lijn der verwachting ligt. Daarom wilden we graag een ervaren doelman aan de groep toevoegen. Robbin is een prima keeper, topfit en direct inzetbaar."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.