Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Padt in januari voor politierechter

Doelman Padt in januari voor politierechter

7 nov 2018, 16:25

GRONINGEN (ANP) - Sergio Padt krijgt 11 januari te horen welke straf hij krijgt voor zijn misdragingen eind september in een trein. De zaak van de doelman van FC Groningen wordt dan inhoudelijk behandeld door de politierechter. Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie bevestigt een bericht van het Dagblad van het Noorden daarover.

De 28-jarige Padt zou zich na de thuiswedstrijd van zijn club tegen AZ agressief hebben gedragen toen conducteurs hem 's avonds wilden beboeten omdat hij in de trein geen geldig vervoersbewijs bij zich had. De inwoner van het Groningse dorp Kropswolde zou hebben uitgehaald naar een beveiliger. Volgens de politie hebben twee treinpersoneelsleden aangifte gedaan.

Padt, die een nacht in de cel moest doorbrengen, leverde na de gebeurtenissen zijn aanvoerdersband bij FC Groningen in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.