Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham-doelman Lloris breekt arm bij tegendoelpunt

Tottenham-doelman Lloris breekt arm bij tegendoelpunt

5 okt 2019, 15:59

Voor de Franse doelman Hugo Lloris van Tottenham Hotspur is de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion op een drama uitgelopen. De aanvoerder van de nationale ploeg beoordeelde in de derde minuut een hoge voorzet foutief. Staand op zijn doellijn trachtte hij de bal nog weg te tikken, maar dat mislukte, waardoor Neal Maupay kon inkoppen (1-0).

Tot overmaat van ramp kwam Lloris bij zijn vreemde manoeuvre volledig verkeerd op zijn arm terecht achter de doellijn. De onfortuinlijke keeper gilde het uit van de pijn. Tijdens een langdurige medische behandeling op het veld kreeg hij middelen om de pijn te onderdrukken. Per brancard verliet Lloris het veld. De Argentijn Paulo Gazzaniga is zijn vervanger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.