Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Howard kondigt afscheid aan

Doelman Howard kondigt afscheid aan

22 jan 2019, 21:28

COLORADO (ANP) - Tim Howard stopt na het komende seizoen met profvoetbal. De Amerikaanse doelman meldt dat dinsdag op Twitter.

Howard kwam meer dan honderd keer uit voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten. In clubverband kwam de keeper in Engeland uit voor Everton en Manchester United.

,,Ik kijk uit naar de start van komend seizoen in de Major League Soccer, want het wordt ook mijn laatste", aldus de 40-jarige doelman van Colorado Rapids. ,,Later zal er nog tijd genoeg zijn voor emoties, nu wil ik eerst genieten van elke minuut. Zoals ik altijd al gedaan heb, zal ik hard blijven werken om de Rapids naar overwinningen te leiden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.