Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Henderson tot 2025 bij Manchester United

Doelman Henderson tot 2025 bij Manchester United

26 aug 2020, 21:52

Manchester United heeft het contract met Dean Henderson verlengd tot 2025. In de verbintenis met de doelman is bovendien een optie voor nog een jaar opgenomen.

Henderson speelt al sinds zijn 14e bij United. Hij is opgenomen in de nationale selectie van Engeland voor de komende twee wedstrijden in de Nations League, die in september worden gespeeld. In het afgelopen seizoen hield hij 13 keer de 'nul' in de Premier League. Dat gebeurde wel bij Sheffield United, dat hem had gehuurd van ManU.

Om bij Manchester United eerste keus te worden moet Henderson nog wel bewijzen dat hij beter is dan bijvoorbeeld de huidige eerste keus David de Gea. Ook doelman Sergio Romero staat onder contract bij United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.