Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Drommel wil ook bij PSV veel spelen

Doelman Drommel wil ook bij PSV veel spelen

13 mrt 2021, 23:27

Joël Drommel wil volgend seizoen ook bij PSV veel speeltijd krijgen. Dat zei de keeper van FC Twente na de nederlaag van zijn ploeg zaterdag bij AZ (4-1).

Drommel is persoonlijk rond met PSV, waarschijnlijk over een 5-jarig contract. "Dat zou zomaar kunnen", lachte hij bij ESPN. De club uit Eindhoven was op zoek naar een nieuwe keeper omdat Yvon Mvogo, de eerste doelman van dit seizoen, gehuurd wordt van RB Leipzig. Tweede keeper Lars Unnerstall gaat volgend seizoen bij FC Twente aan de slag.

"Natuurlijk wil ik blijven spelen", zei Drommel. "Daar is wel over gesproken. Maar ik weet niet of het verstandig is om hier nu al uitgebreid over te praten. Ik wil het seizoen goed afmaken met FC Twente. Niet op deze manier zoals we tegen AZ hebben gespeeld."

Drommel wilde niet bevestigen dat Mvogo komende zomer terugkeert naar Leipzig. "Misschien gaat hij weg, misschien blijft hij", antwoordde de keeper die baalde van het optreden van zijn ploeg in Alkmaar. "We begonnen slecht en wisten niet waar we moesten lopen. Het was gewoon heel slecht, er zat geen pit in. Ik ga bij die 3-0 dramatisch in de fout. Daar neem ik mijn verantwoording voor."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.