Terug

Volg Vandaag Inside

Cillessen loopt blessure op in warming-up

Cillessen loopt blessure op in warming-up

22 jan 2020, 22:29

Jasper Cillessen zou bij Valencia in het bekerduel met Logronés woensdagavond voor het eerst sinds lange tijd in de basis staan, maar haakte tijdens de warming-up alsnog af. Aanvankelijk gaf de club de opstelling prijs met de Nederlandse international in het doel. Kort voor aanvang werd dat herroepen en werd gemeld dat Jaume Domènech alsnog speelt.

De reden is vrijwel zeker een blessure bij Cillessen, die net sinds een paar weken fit was. Begin december raakte hij geblesseerd. Nadat hij begin januari weer fit was bleef coach Albert Celades voor de aanvankelijk tweede keeper Domènech kiezen.

Valencia is titelverdediger in het bekertoernooi. Het versloeg vorig seizoen in de finale Barcelona, dat destijds speelde met Cillessen in het doel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.