Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Bizot jaar langer bij AZ

Doelman Bizot jaar langer bij AZ

11 feb 2020, 18:49

ALKMAAR (ANP) - AZ heeft het contract van doelman Marco Bizot opengebroken en met een jaar verlengd. De 28-jarige keeper staat daardoor tot 2022 onder contract bij de Alkmaarse nummer twee van de eredivisie.

Bizot is bezig aan zijn derde jaar bij AZ. "Waarom het zo goed klikt?" vraagt hij zich af. "Omdat het gevoel hier gewoon ultiem is. De connectie met de club, de fans en de omgeving. Dat is gewoon optimaal. In tweeënhalf jaar heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben een betere keeper en een beter mens geworden."

"Marco doet het hartstikke goed, hij is een heel stabiele factor in het team", reageert directeur voetbalzaken Max Huiberts. "We zijn dus blij dat we zijn contract hebben kunnen verlengen."

Bizot speelde eerder voor onder meer Cambuur, FC Groningen en het Belgische Genk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.