Terug

Volg Vandaag Inside

Doelman Birighitti vertrekt bij NAC Breda

Doelman Birighitti vertrekt bij NAC Breda

31 aug 2018, 21:30

BREDA (ANP) - Mark Birighitti houdt het bij NAC Breda voor gezien. De Australische doelman en de Brabantse club zijn een ontbinding van het contract overeengekomen. De 27-jarige doelman is volgens NAC in onderhandeling met een nieuwe club.

Birighitti kwam vorig jaar zomer over van Swansea City. Hij speelde zestien competitiewedstrijden voor NAC. Zijn hoogtepunt beleefde hij op 23 september 2017. Die dag hield hij NAC op de been door een penalty te keren in De Kuip tegen Feyenoord, waarna de Bredanaars een historische overwinning boekten in Rotterdam.

De Australiër zag nu voor zichzelf echter geen toekomst meer bij NAC. De Brabantse club trok onlangs twee nieuwe keepers aan, Benjamin van Leer (gehuurd van Ajax) en Theo Zwarthoed (ex-Excelsior). Eerder zag NAC huurling Arijanet Muric terugkeren naar Manchester City. De Montenegrijnse jeugdinternational was weer nodig omdat tweede keeper Claudio Bravo van de Engelse kampioen zwaar geblesseerd was geraakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.