Terug

Volg Vandaag Inside

Justin Bijlow voor het eerst bij Oranje na blessure Jasper Cillessen

Justin Bijlow voor het eerst bij Oranje na blessure Jasper Cillessen

7 nov 2020, 15:01

Doelman Jasper Cillessen heeft zich wegens een blessure moeten afmelden voor de komende interlands van het Nederlands elftal. De keeper van Valencia wordt in de selectie van bondscoach Frank de Boer vervangen door Justin Bijlow. Het is de eerste keer dat de 22-jarige doelman van Feyenoord deel uitmaakt van de Oranje-selectie.

Het Nederlands elftal speelt woensdag in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam een oefenwedstrijd tegen Spanje (20.45 uur). Daarna komt Oranje in actie in twee Nations Leagueduels. Op zondag 15 november is Bosnië-Herzegovina te gast in Amsterdam. Die wedstrijd begint om 18.00 uur. Drie dagen later volgt een uitwedstrijd in Chorzów tegen Polen. De aftrap van dat duel is om 20.45 uur.

Valentijn voorspelt: 'Bijlow wordt de nieuwe keeper van het Nederlands elftal'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.