Terug

Volg Vandaag Inside

'Doek dreigt te vallen voor Feyenoord City'

'Doek dreigt te vallen voor Feyenoord City'

29 okt 2021, 16:05

De bouw van Feyenoord City staat letterlijk en figuurlijk op losse schroeven. Dat meldt RTV Rijnmond. Voor het einde van 2021 dient een beslissing genomen te worden, maar lijkt de financiering nog lang niet rond.

Het masterplan van Feyenoord City dreigt een groot fiasco te worden voor Rotterdam. Feyenoord kreeg vorig jaar al groen licht voor de businesscase van het nieuwe stadion, wat betekent dat het economisch verantwoord is om het plan door te zetten. Echter moet Feyenoord nog twee andere vinkjes zetten om het plan daadwerkelijk uit te voeren. Het gaat om de financiering én bouwkosten. Deze onderdelen zijn nog niet afgevinkt en de tijd lijkt om.

Afgelopen week zat Comissaris Toon van Bodegom bij de persconferentie over de opgestapte Mark Koevermans. Hij gaf toen aan dat er op korte termijn uitsluitsel gegeven zou worden. 'Één ding staat na het lezen van bovenstaand verhaal al vast: Feyenoord zal bij dat persmoment in elk geval niet aangeven dat alle ‘stoplichten’ op groen staan en dat het nieuwe stadion er komt', aldus RTV Rijnmond.

Tot slot lijkt extra geld voor de financiering van het stadion niet vanuit de Gemeente te gaan komen. 'Als zij voet bij stuk houden zullen beide partijen samen wellicht dezelfde conclusie trekken: we hebben het geprobeerd, maar het nieuwe stadion is niet te betalen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.