Terug

Volg Vandaag Inside

Dode bij rellen na Inter-Napoli

Dode bij rellen na Inter-Napoli

27 dec 2018, 14:56

Bij rellen na afloop van het duel uit de Serie A tussen Internazionale en Napoli is een 35-jarige man om het leven gekomen nadat hij was aangereden door een busje met fans van Napoli. Voor de autoriteiten is het nog niet duidelijk of er sprake is geweest van opzet. Het slachtoffer hoorde volgens de politie bij een groep Inter-fans die het busje met stangen aanvielen. Daarbij raakten vier Napoli-fans gewond. De aanrijding gebeurde mogelijk bij een poging aan de aanvallers te ontkomen. De politie pakte drie Inter-fans op.

Het duel, met 1-0 gewonnen door Inter, was al ontsierd door racistische spreekkoren richting Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly. Naar aanleiding van de ongeregeldheden deed Milaans politiechef Marcelo Cardona een voorstel aanhangers van Inter de rest van het seizoen uit te sluiten van het bezoek aan uitwedstrijden. Ook wil hij het vak waar de harde kern van Inter huist tot eind maart sluiten.

Zie hier beelden van de rellen gefilmd vanuit een auto

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.