Terug

Volg Vandaag Inside

Dochter Johan: 'Laten we het positief houden'

Dochter Johan: 'Laten we het positief houden'

3 apr 2019, 23:05

Woensdagochtend werd bekend dat Johan van de trap is gevallen en met verschillende verwondingen in het ziekenhuis is opgenomen.

Het gevolg: een hersenschudding, breukjes in het gezicht en een pijnlijke onderarm.

'Hij ligt nu te rusten en is niet aanspreekbaar. Hij is er slecht aan toe. Het belangrijkste is dat Johan er weer bovenop komt', zei Wilfred vanmiddag in z'n radioshow.

Dochter Marieke reageert via Twitter op het ongeluk van haar vader: 'Lieve mensen. Johan ligt helemaal in de prak na zijn val van de trap. Maar laten we het positief houden. Mijn moeder viel van de trap en overleed aan de gevolgen.'

'Johan is er nog, dus nog geen goede nachtrust voor iedereen in de voetballerij. Maar dank voor alle lieve berichten', grapt ze.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.