Terug

Volg Vandaag Inside

'Doan wordt later vandaag medisch gekeurd bij SC Freiburg'

'Doan wordt later vandaag medisch gekeurd bij SC Freiburg'

4 juli 2022, 09:43

Ritsu Doan vertrekt voor 8.5 miljoen euro naar het Duitse Freiburg, zo meldt Marco Timmer van Voetbal International. Afgelopen week meldde het Eindhovens Dagblad al dat een transfer in de maak was, nu lijkt de kogel volledig door de kerk.

Doan heeft bij PSV nog een contract tot medio 2024. Bij Freiburg gaat de oud-speler van FC Groningen voor de tweede keer in zijn carrière aan de slag in de Bundesliga. Eerder werd de Japanner door PSV verhuurd aan Arminia Bielefeld, waar hij een sterke indruk maakte.

PSV betaalde in 2019 zo'n 7.5 miljoen voor Doan, die toen overkwam van FC Groningen. Afgelopen seizoen speelde de creatieve aanvaller in totaal 39 wedstrijden in alle competities voor de Eindhovenaren, waarin hij elf keer trefzeker was en drie assists gaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.