Terug

Volg Vandaag Inside

'Doan op weg naar Bundesliga'

'Doan op weg naar Bundesliga'

3 sep 2020, 19:47

Ritsu Doan staat op het punt om een transfer af te sluiten naar Arminia Bielefeld. De Japanse middenvelder ontbrak vandaag al bij de oefenwedstrijd tussen PSV en Viktoria Köln.

In plaats van het bijwonen van de oefenwedstrijd, kreeg hij de mogelijkheid om zijn transfer af te ronden. Hij zal dit seizoen dus actief zijn in de Bundesliga bij het net gepromoveerde Arminia Bielefeld. De Duitse ploeg neemt Doan waarschijnlijk op huurbasis over.

Afgelopen zomer kwam Doan naar Eindhoven vanuit Groningen. Hij tekende toen een contract tot medio 2024 en kwam afgelopen seizoen 25 keer in actie voor PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.