Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de tegenstanders van PSV en Vitesse in tussenronde Conference League

Dit zijn de tegenstanders van PSV en Vitesse in tussenronde Conference League

13 dec 2021, 13:26

PSV neemt het in de tussenronde van de Conference League op tegen Maccabi Tel Aviv en Vitesse treft Rapid Wien als de club definitief mag overwinteren in Europa.

De loting koppelde de formatie van trainer Roger Schmidt aan de Israëlische opponent. De eerste wedstrijd wordt op 17 februari gespeeld in het Philips Stadion. Op 24 februari is de return in Israël. AZ en Feyenoord zijn als groepswinnaars rechtstreeks geplaatst voor de achtste finales van de Conference League. Op 25 februari wordt daarvoor geloot.

Vitesse speelt in de tussenronde van de Conference League waarschijnlijk tegen Rapid Wien uit Oostenrijk, mits de tuchtcommissie van de UEFA de Arnhemse ploeg door laat gaan. Vitesse begint dan met een uitwedstrijd. Helemaal zeker is de ontmoeting nog niet, omdat de UEFA moet beslissen of Vitesse of Tottenham Hotspur doorgaat naar de knock-outfase van het toernooi.

De laatste groepswedstrijd van de Spurs tegen Stade Rennes ging afgelopen week niet door, omdat een groot aantal spelers van de Engelse club met het coronavirus was besmet. Inmiddels heeft de UEFA besloten dat het duel niet alsnog wordt gespeeld, maar wat daarvan de consequenties zijn is nog niet duidelijk. Het meest waarschijnlijke is dat Rennes tot reglementair winnaar wordt uitgeroepen. In dat geval gaat Vitesse samen met de Franse ploeg door in het Europese bekertoernooi.

Tottenham had Vitesse nog kunnen achterhalen als nummer 2 in de groep. Stade Rennes werd in deze poule de groepswinnaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.