Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de opstellingen van de Klassieker!

Dit zijn de opstellingen van de Klassieker!

28 okt 2018, 13:32

Ajax start gewoon met doelman André Onana, terwijl Feyenoord het basiselftal op een aantal plekken wijzigt!

André Onana verdedigt vanaf 14.30 uur gewoon het doel van Ajax in het thuisduel met Feyenoord. De keeper is net op tijd fit voor de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA.

Onana liep dinsdagavond tegen Benfica (1-0) een schouderblessure op maar speelde de wedstrijd wel gewoon uit. Vervolgens moest hij de groepstrainingen van zijn ploeg overslaan. Onana ontbrak zaterdag ook op de afsluitende training voor het duel met Feyenoord.

David Neres moet opnieuw op de bank beginnen, na zijn goede invalbeurt van dinsdag tegen Benfica.

Van Bronckhorst heeft gekozen voor een andere opstelling dan normaal. Zo zit Sam Larsson op de bank en krijgt Toornstra een basisplek.

Opstellingen: Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong, Van de Beek, Ziyech, Dolberg, Tadic.

Feyenoord: Bijlow; St Juste, Botteghin, Van der Heijden, Verdonk; Clasie, Vilhena, Toornstra, Berghuis; Jorgensen, Van Persie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.