Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord en Ajax in de Europa en Conference League

15 dec 2023, 10:14

Feyenoord en Ajax weten maandagmiddag welke clubs de tegenstanders worden in de tussenrondes van de Europa League en de Conference League.

Feyenoord eindigde als derde in poule E van de Champions League en stroomt daardoor in in de tussenronde van de Europa League. Daarin worden de Rotterdammers gekoppeld aan een club die op de tweede plaats eindigde in een Europa League-poule. De mogelijke tegenstanders van Feyenoord zijn: AS Roma, SC Freiburg, Olympique Marseille, Sparta Praag, Sporting Portugal, Toulouse, Stade Rennes en Qarabag FK.

Ajax eindigde dankzij de zege op AEK Athene als derde in groep B van de Europa League. De club van trainer John van 't Schip wordt in de Conference League-tussenronde gekoppeld aan een club die tweede werd in een Conference League-poule. De mogelijke tegenstanders van Ajax zijn: Eintracht Frankfurt, Slovan Bratislava, AA Gent, Dinamo Zagreb, Bodø/Glimt, Ferencváros, Legia Warschau en Ludogorets.

De wedstrijden in de tussenrondes staan gepland voor 15 en 22 februari. De loting voor de tussenronde van de Europa League vindt maandag 18 december vanaf 13.00 uur plaats. Een uur later is de loting voor de tussenronde van de Conference League.

Bekijk in de video bovenaan deze pagina de samenvatting van Ajax - AEK Athene.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.