Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord, AZ, PSV en Vitesse in de Conference League

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord, AZ, PSV en Vitesse in de Conference League

25 feb 2022, 09:36

Vier Nederlandse clubs horen vrijdagmiddag tegen wie ze hun Europese avontuur in de Conference League vervolgen. Voor de achtste finales van het derde Europese clubtoernooi wordt om 13.00 uur in Nyon geloot. Feyenoord, AZ, PSV en Vitesse behoren tot de laatste zestien. De loting is vanmiddag LIVE te zien via deze website.

AZ en Feyenoord bereikten via de eerste plaats in hun groep de knock-outfase en zitten daarom samen met zes mede-groepswinnaars in pot 1. Pot 2 bestaat uit de acht clubs die zich donderdagavond via de tussenronde wisten te plaatsen voor de achtste finales, waaronder PSV en Vitesse. Bij de loting worden clubs uit pot 1 gekoppeld aan een club uit pot 2. Clubs uit dezelfde landen kunnen elkaar nog niet tegenkomen.

De wedstrijden in de achtste finales worden op 10 en 17 maart afgewerkt. De finale staat voor 25 mei op het programma in de Albanese hoofdstad Tirana.

Mogelijke tegenstanders Feyenoord en AZ: Bodø/Glimt, Partizan Belgrado, Olympique Marseille, Leicester City, PAOK en Slavia Praag.

Mogelijke tegenstanders PSV en Vitesse: FC Basel, FC Kopenhagen, AA Gent, LASK Linz, Stade Rennais en AS Roma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.