Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de mogelijk tegenstanders van Ajax in de achtste finales

Dit zijn de mogelijk tegenstanders van Ajax in de achtste finales

9 dec 2021, 08:34

Paris-Saint Germain, Atlético Madrid, Internazionale, Benfica, Red Bull Salzburg en Chelsea zijn de mogelijk tegenstanders van Ajax in de achtste finales van de Champions League. De zevende eventuele tegenstander komt donderdag uit de ontmoeting tussen Atalanta en Villarreal. Dat duel is met een dag verplaatst vanwege sneeuwval.

De Amsterdammers worden maandag vanaf 12.00 uur tijdens een loting aan een van de zeven clubs, die allemaal als tweede in hun Champions League-groep eindigden, gekoppeld. Ajax kan Sporting Portugal niet loten, omdat beide clubs in de groepsfase tegen elkaar uitkwamen.

Het elftal van trainer Erik ten Hag speelt op 15, 16, 22 of 23 februari eerst een uitwedstrijd. De return volgt op 8, 9, 15 of 16 maart in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax ontloopt in de achtste finales de winnaars van de andere poules. Dat zijn Manchester City, Liverpool, Real Madrid, Bayern München, Manchester United, Lille en Juventus. Ploegen uit hetzelfde land ontlopen elkaar nog in de achtste finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.