Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de mannen die het vanavond voor Ajax moeten doen

Dit zijn de mannen die het vanavond voor Ajax moeten doen

9 dec 2020, 18:32

Het is vanavond erop of erover voor Erik ten Hag en zijn team: het zal de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo moeten winnen, wil het overwinteren in de Champions League. Bij een gelijkspel of een verlies wordt Ajax veroordeeld tot het spelen van de Europa League.

Ten Hag kiest ervoor om met de volgende elf mannen te beginnen. Op doel begint uiteraard André Onana. Achterin vormen Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Lisandro Martínez en Nicolas Tagliafico de defensie. Het middenveld wordt gevormd door Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Zakaria Labyad. Voorin moeten Dusan Tadic, Antony en Brian Brobbey zorgen voor de doelpunten.

De wedstrijd is vanaf 18.00 uur live te zien bij SBS6 of via de link hier.

De uitwedstrijd in Bergamo eindigde in een 2-2 gelijkspel. Bekijk de samenvatting van die wedstrijd hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.