Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de kanshebbers in de categorie Televizier-ster Presentator

Dit zijn de kanshebbers in de categorie Televizier-ster Presentator

14 sep 2022, 19:30

Tim Hofman, Raven van Dorst en André van Duin zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ster. Dat werd woensdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Mensen konden tot maandagochtend stemmen op hun favoriete presentatoren. De categorie is dit jaar voor het eerst genderneutraal. Bij de ster werd voorheen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.

De 57e uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 6 oktober. Welke drie tv-programma's in de race zijn voor de Ring wordt later bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.