Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de duels in de kwartfinales van de Champions League

Dit zijn de duels in de kwartfinales van de Champions League

19 mrt 2021, 13:15

Vandaag staat de loting op het programma voor de kwartfinales van de Champions League. Tevens is bekend geworden hoe de weg na de kwartfinales eruit ziet.

De kwartfinales zijn op 6 en 7 april, de terugwedstrijden een week later. De halve finales zijn op 27 en 28 april en 4 en 5 mei. De finale is op 29 mei in Istanbul. Daar zal het Atatürk Olympisch Stadion het decor zijn van dé finale van het Miljoenenbal.

Het complete programma:

Manchester City - Borussia Dortmund

FC Porto - Chelsea

FC Bayern München - Paris Saint-Germain

Real Madrid - Liverpool

De winnaar van het duel tussen Bayern München en Paris Saint-Germain neemt het in de halve finale op tegen de winnaar van het duel tussen Manchester City en Borussia Dortmund. In de andere halve finale speelt Real Madrid of Liverpool de eerste wedstrijd thuis tegen de winnaar van het duel tussen Porto en Chelsea.

Het duel tussen Real Madrid en Liverpool was de finale van 2018.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.