Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de 11 namen van Oranje tegen Engeland

Dit zijn de 11 namen van Oranje tegen Engeland

6 juni 2019, 21:38

Steven Bergwijn begint om 20.45 uur met het Nederlands elftal aan de halve finale van de Nations League tegen Engeland. De aanvaller van PSV krijgt in Estádio D. Afonso Henriques van Guimarães op de rechterflank de voorkeur boven Quincy Promes.

Bondscoach Ronald Koeman kiest op het middenveld, naast Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong, voor Marten de Roon. Dat betekent dat Donny van de Beek, Davy Pröpper en Kevin Strootman op de bank starten.

De winnaar van de halve finale tussen Oranje en Engeland speelt zondagavond in de finale tegen Portugal. De verliezer komt een paar uur eerder in actie tijdens de troostfinale tegen Zwitserland.

Opstelling Nederland: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk en Blind; Wijnaldum, De Roon en Frenkie de Jong; Bergwijn, Depay en Babel.

Opstelling Engeland: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Chilwell; Rice, Barkley, Delph; Sancho, Rashford, Sterling

René oppert: 'Oranje moet met Van de Beek gaan spelen'

René oppert: 'Oranje moet met Van de Beek gaan spelen'
2:27
René oppert: 'Oranje moet met Van de Beek gaan spelen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.