Terug

Volg Vandaag Inside

DIT verdient vriend van de show René le Blanc per optreden!

DIT verdient vriend van de show René le Blanc per optreden!

9 dec 2021, 14:28

René le Blanc werd in 2020 in één klap een bekende Nederlander door zijn deelname aan de SBS6-show Ik Geloof In Mij. Le Blanc plukt nog altijd de vruchten van zijn deelname aan het programma, want de zanger blijkt een graag geziene gast op feesten en partijen. 

‘Buiten corona om doe ik een stuk of tien, elf optredens per weekend’, zegt de If I Tell You-zanger bij Ranking the Stars. Wie Le Blanc op zijn feestje wil hebben, moet sinds kort diep in de buidel tasten. Voor 4.000 euro komen hij en z’n orkestband in een half uur tijd zes tot zeven liedjes zingen. ‘De prijs is omhooggegaan, maar het team is ook groter geworden’, legt hij uit. 

Le Blanc, die wekelijks dus een slordige 44.000 euro opstrijkt, biecht op dat hij niet al zijn optredens wit krijgt uitbetaald. ‘Word je weleens cash betaald?’ vraagt presentator Eddy Zoëy. ‘Ja, soms wel’, geeft de 52-jarige ster eerlijk toe. 

De Ik Geloof in Mij-ster komt geregeld ter sprake aan tafel bij Veronica Inside. De zanger trad ook al eens op voor de mannen, in de eenmalige TV-show de VI Meestervoorspellers. Bekijk de beelden hieronder. 

Achter de schermen bij VI Meestervoorspellers-optreden René l...
2:36
Achter de schermen bij VI Meestervoorspellers-optreden René l...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.