Terug

Volg Vandaag Inside

Dit schrijven de Italiaanse kranten over Juventus - Ajax

Dit schrijven de Italiaanse kranten over Juventus - Ajax

17 apr 2019, 13:00

The day after the night before..

De Italiaanse kranten treuren met Juventus mee, maar concluderen unaniem dat Ajax dinsdagavond meer dan verdiend gewonnen heeft. Zo spreekt La Gazzetta dello Sport van 'Een ongelooflijke teleurstelling tegen een Super Ajax' en staat er in * Corriere della Sera* 'Juventus moet accepteren dat Ajax beter was, nu moet het zien te begrijpen hoe dat mogelijk is'. Tuttosport prijkt op de voorpagina met 'Grande Ajax' en begint het artikel met een duidelijke boodschap: 'De Champions League-vloek'.

Dit schreven de Italiaanse kranten voorafgaand aan Juventus - Ajax

Dit schrijven de Italiaanse kranten over 'Fenomeno Ten Hag'
2:03
Dit schrijven de Italiaanse kranten over 'Fenomeno Ten Hag'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.