Terug

Volg Vandaag Inside

Dit monstersalaris gaat Hakim Ziyech verdienen in Saudi-Arabië

Dit monstersalaris gaat Hakim Ziyech verdienen in Saudi-Arabië

22 juni 2023, 16:31

De transfer van Hakim Ziyech van Chelsea naar Al-Nassr in Saudi-Arabië is bijna in kannen en kruiken. Ziyech wordt naar alle waarschijnlijkheid ploeggenoot van Cristiano Ronaldo en gaat volgens Ben Jacobs van CBS Sports een mega-salaris verdienen.

Ziyech zal volgens de journalist 30 miljoen per jaar gaan verdienen. Dit komt neer op 2,5 miljoen per maand, 576.000 euro per week, 82.000 per dag, 3400 euro per uur en 57 euro per minuut.

Ziyech is niet de enige die door Chelsea verkocht wordt aan een club in Saudi-Arabië. Zijn ex-teamgenoten N’Golo Kanté, Edouard Mendy en Kalidou Koulibaly bewandelen ook de route naar de oliestaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.