Terug

Volg Vandaag Inside

Dit moet het uitshirt van Oranje worden tijdens het WK in Qatar

Dit moet het uitshirt van Oranje worden tijdens het WK in Qatar

26 aug 2022, 20:52

Oranje gaat tijdens het WK in Qatar met een donkerblauw uitshirt spelen, zo meldt Footy Headlines. Op deze website worden vaak onuitgebrachte shirts gelekt, zo ook die van Oranje.

Het is niet de eerste keer dat Oranje met een blauw uitshirt gaat spelen. Het Nederlands elftal speelde in 1992, 1998, 2000, 2014 en 2016 ook al met deze kleur. In 2014 bereikte Nederland onder leiding van Louis van Gaal en met een donkerblauw uitshirt de halve finale van het WK. Het uittenue van Oranje wordt naar verluidt eind september gelanceerd.

Bekijk het nieuwe shirt hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.