Terug

Volg Vandaag Inside

Dit kost het om de Formule 1 vanaf 2022 te kijken via Viaplay

Dit kost het om de Formule 1 vanaf 2022 te kijken via Viaplay

8 dec 2021, 10:39

Streamingdienst Viaplay wordt in Nederland op 1 maart gelanceerd, zo maakt Nordic Entertainment Group bekend in een persbericht. Viaplay zal onder andere de Formule 1, de Bundesliga en de Premier League uit gaan zenden. Een abonnement zal €13,99 per maand gaan kosten en kan direct afgesloten worden bij Viaplay of via verschillende partners, zoals KPN en VodafoneZiggo.

Verder werd vandaag ook bekend dat de Grand Prix van Zandvoort de komende drie jaar live te zien is bij de NOS, zoals Chris Woerts enkele weken geleden al meldde in Veronica Inside. Dit is onderdeel van de overeenkomst die de NOS heeft gesloten met rechtenhouder Nordic Entertainment Group. Ook heeft de NOS het recht bemachtigd om in het nieuwe Formule 1-seizoen drie minuten van de kwalificatie en een ruime samenvatting van iedere Grand Prix uit te zenden.

Tenslotte is de apotheose van de Formule 1 dit weekend gratis in heel Nederland te bekijken. Rechtenhouder Ziggo maakt de uitzendingen van Ziggo Sport komend weekeinde voor iedereen beschikbaar. In Abu Dhabi wordt zondag de laatste race van het F1-seizoen verreden. Max Verstappen (Red Bull) en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes) staan gelijk in de WK-stand en gaan in de Verenigde Arabische Emiraten de ultieme strijd met elkaar aan.

VIDEO: René geniet van Max Verstappen: 'Die Hamilton schijt nu een week lang in zijn broek!'

René geniet van Max Verstappen: 'Die Hamilton schijt nu een week lang in zijn broek!'
4:10
René geniet van Max Verstappen: 'Die Hamilton schijt nu een week lang in zijn broek!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.