Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit komt nooit meer goed voor Ten Hag, al komt Ziyech of de echte Jezus Christus'

'Dit komt nooit meer goed voor Ten Hag, al komt Ziyech of de echte Jezus Christus'

15 aug 2022, 13:32

Hugo Borst ziet het nu al niet meer goed komen voor Erik ten Hag bij Manchester United. De columnist begrijpt niet waarom de voormalig trainer van Ajax heeft gekozen voor een avontuur bij The Red Devils.

"Arme Erik ten Hag. Of moet je stellen: domme Erik ten Hag?", begint Borst in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Want ná Alex Ferguson sneuvelden alle trainers bij Manchester United, ook toptrainers. De Amerikaanse eigenaren, de Glazers, houden die club van een afstand gegijzeld. Onder die omstandigheden kun je nooit presteren. Ten Hag had dat moeten weten."

Ten Hag ging met Manchester United in de eerste competitiewedstrijd onderuit tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en verloor afgelopen zaterdag met 4-0 op bezoek bij Brentford FC. "Na twee wedstrijden is hij nu gezien", vervolgt Borst. "Dit komt nooit meer goed. Al komt Hakim Ziyech. Al komt de echte Jezus Christus de gelederen versterken. Deze club wacht op een nieuwe eigenaar. De Glazers moeten weg. Misschien moeten al die kritische ex-spelers van Manchester United een coup plegen."

Borst blikt verder nog terug naar het advies van Oranje-bondscoach Louis van Gaal. "Hij had het zijn gewaardeerde collega nog zo ontraden. ‘Manchester United, dat zou niet verstandig zijn.’ Dat zei Van Gaal publiekelijk heel stellig. Dat Ten Hag het absoluut niet moest doen. Er waren luitjes die beweerden dat Louis dat zei omdat hij bang was dat Ten Hag het bij die rotclub beter zou gaan doen dan hij. Maar dan kennen ze onze bondscoach niet. Die heeft van jaloezie geen last. Hij gunt de meeste mensen de wereld. Louis kan direct zijn, bot soms, maar in de kern is hij een zeer hartelijk mens", aldus Borst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.