Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit klinkt een beetje alsof ik bij de werkgroep van de AA zit'

'Dit klinkt een beetje alsof ik bij de werkgroep van de AA zit'

29 apr 2021, 16:53

Wilfred belde donderdagmorgen met Wim Kieft in De Veronica Inside Ochtendshow. De presentator had kort daarvoor aan sidekick Niels en nieuwslezeres Florentien gevraagd welk cijfer ze zichzelf geven en kon het natuurlijk niet laten om dezelfde vraag aan Wim te stellen.

'Och Jezus, moet dat op de vroege morgen? Dit klinkt een beetje alsof ik bij de werkgroep van de AA zit. En dat was ook altijd om half negen 's ochtends,' lachte de Veronica Inside-analist, die daarna toch antwoord op de vraag gaf. 'Een 7,5 ofzo. Ik ben momenteel een gelukkig mens.'

Wilfred vertelt dat 'Kieft' recent nog met zijn vriendin is gaan fietsen op Schiermonnikoog: 'Ja, en dan gewoon een beetje praten over dingen van het leven en hoe fijn je het met elkaar hebt,' beaamt Wim. 'En op Schiermonnikoog mocht je net wat meer, daar mocht je al in die duinen op een bankje zitten. Dus dat was wel heel erg fijn. En dan kom je weer helemaal tot elkaar.'

Wilfred antwoordt lachend: 'Jij zei gisteravond nog tegen mij: 'Wilfred, we maakten er vroeger nog weleens een puinhoop van, maar nu hebben we het goed voor elkaar, hè?'' Wim beaamt: 'Ja, maar dat kan ook niet meer, hè. Ik bedoel: we worden ook steeds ouder natuurlijk en op een gegeven moment eindig je helemaal alleen. Dus je zal toch bereid moeten zijn om wat concessies te doen zo nu en dan. Maar ook weer niet te vaak hè, want dan gaat ze er weer een beetje in geloven natuurlijk.'

Bekijk het hele gesprek met Wim, waarin hij ook terugblikt op het Champions League-duel PSG-Manchester City en vooruitkijkt naar Ajax-FC Emmen, in de video hieronder!

Wim geeft zijn leven een cijfer: ‘Ben momenteel een gelukkig ...
5:25
Wim geeft zijn leven een cijfer: ‘Ben momenteel een gelukkig ...

De Veronica Inside ochtendshow is van maandag tot en met vrijdag van 06:30 tot 09.30 uur te horen bij Radio Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.