Terug

Volg Vandaag Inside

Dit is waarom Ronald Koeman rood kreeg tijdens Barcelona-Granada

Dit is waarom Ronald Koeman rood kreeg tijdens Barcelona-Granada

29 apr 2021, 22:22

Ronald Koeman kreeg donderdagavond in de 66e minuut van de verloren wedstrijd van FC Barcelona tegen Granada (1-2) een rode kaart van scheidsrechter Fuertes. Inmiddels is het wedstrijdrapport verschenen, waarin staat waarom Koeman naar de tribune werd gestuurd.

Koeman zelf zei na afloop dat hij niet begreep waarom hij was weggestuurd. Het zou zijn omdat hij de vierde official zou hebben beledigd. 'Ik zou graag weten wat ik dan zou hebben gezegd. Hij was degene die onbeleefd tegen me was", zei Koeman. "Als ze iets in het rapport van de scheidsrechter zetten dat ik niet heb gezegd dan zal ik daartegen protesteren.'

In het inmiddels verschenen wedstrijdrapport valt te lezen: 'In de 66e minuut werd trainer Ronald Koeman weggestuurd om de volgende reden: nadat hij was gewaarschuwd voor zijn opmerkingen, richtte hij zich opnieuw tot de vierde official in de volgende bewoordingen: 'Wat een karakter.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.