Terug

Volg Vandaag Inside

Dit is het resterende Champions League-programma

Dit is het resterende Champions League-programma

10 juli 2020, 14:30

Vrijdagmiddag is de loting voor het resterende Champions Leauge-programma verricht in Nyon. Zie onderstaand de uitkomst!

Van de vier kwartfinales in de Champions League is bij twee al bekend welke clubs het tegen elkaar opnemen. RB Leipzig treft Atlético Madrid, Atalanta neemt het op tegen Paris Saint-Germain. Deze vier clubs verzekerden zich al van een plek bij de laatste acht in de Champions League voordat de coronacrisis losbarstte in Europa.

Bij vier duels uit de achtste finales moet de return nog worden gespeeld. Bij de loting voor de kwartfinales, vrijdag op het hoofdkantoor van de Europese bond UEFA, werden de betrokken clubs aan elkaar gekoppeld.

De winnaar van Real Madrid - Manchester City neemt het op tegen Olympique Lyon of Juventus. Bayern München is na de royale zege bij Chelsea (3-0) al zo goed als zeker van een plek in de kwartfinales. Als de Duitse kampioen ook de return goed doorkomt, treft het FC Barcelona of Napoli in de kwartfinale.

De Champions League wordt vanaf de kwartfinales uitgespeeld in de Portugese stad Lissabon.

Speelschema:

  • 7 en 8 augustus: achtste finales

  • 12 tot en met 15 augustus: kwart finales

  • 18 en 19 augustus: halve finales

  • 23 augustus: finale

De Champions League is vanaf augustus te zien bij SBS6, KIJK.nl of via de online kanalen van Veronica Inside. Bekijk hieronder de heenwedstrijden van de nog te spelen achtste finales.

Samenvatting Napoli - FC Barcelona

Samenvatting Chelsea - Bayern München

Samenvatting Real Madrid - Manchester City

Samenvatting Olympique Lyon - Juventus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.