Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit is het FC Barcelona dat ik wil zien!'

'Dit is het FC Barcelona dat ik wil zien!'

11 mrt 2021, 00:54

Barcelona vloog na de 1-1 bij Paris Saint-Germain uit de Champions League, maar kreeg complimenten van trainer Ronald Koeman. 'We liggen eruit, maar niet op zo'n vernietigende manier als vorig seizoen. In deze wedstrijd hebben we een hoog niveau gehaald. We weten dat we op deze weg verder moeten. Natuurlijk zijn we teleurgesteld, maar ons optreden hier in Parijs geef ook heel veel vertrouwen voor de toekomst.'

De eerste wedstrijd in eigen huis had Barcelona met 4-1 verloren. 'Het is duidelijk waar het is misgegaan', aldus Koeman. 'Zij waren toen zeer effectief in het afronden van de kansen. Dat waren wij in de wedstrijd van vandaag niet en dat was het verschil. De mogelijkheden om het grote verschil weg te werken waren er. Hun keeper was de man of the match. We hebben er alles aan gedaan. De kans op een stunt was er, maar die hebben we niet gegrepen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.