Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit is echt een jongen die bij Emmen hoort te spelen'

27 feb 2024, 14:41

Johan heeft zich maandagavond in Vandaag Inside kritisch uitgelaten over Ajax-speler Anton Gaaei. De verdediger, die in de verloren uitwedstrijd tegen AZ (2-0) na 36 minuten werd gewisseld, hoort volgens Johan niet bij Ajax te spelen: “Dit is echt een jongen die bij FC Emmen hoort.”

Gaaei kon zondagmiddag op de nodige kritiek rekenen na zijn korte optreden voor de Amsterdammers. Veel Ajax-supporters deelden zelfs hun frustratie onder de Instagram-posts van de verdediger, waarna Gaaei besloot al zijn posts te verwijderen.

Wilfred vraagt zich af of je zo met een speler om mag gaan. Tafelgast Job Knoester vindt het ver gaan: “Ik vind het wel zielig worden. Het is niet de eerste keer dat hij slecht speelt, stel hem dan niet op. Dan gaat Jorrel Hato, van zeventien jaar, hem in een interview verdedigen, dat maakt het nog pijnlijker ook.” (Zie video hierboven).

Johan ziet een duidelijk gebrek aan kwaliteit bij Gaaei: “Dit is echt een jongen die bij Emmen hoort te spelen.” Vroegtijdig afscheid nemen van de Ajax-spelers die het niveau niet aankunnen bij Ajax wordt nog lastig volgens Johan: “Die zijn allemaal voor vijf jaar vastgelegd, die gaan niet weg, die laten zich gewoon uitbetalen. En als ze weggaan naar een club, dan zegt die club: Ja, maar jullie moeten wel de helft van het salaris blijven betalen."

Op de persconferentie na afloop van AZ - Ajax deelde Ajax-trainer John van 't Schip de reden achter de vroegtijdige wissel van Gaaei. Bekijk het in onderstaande video.

Van ’t Schip over Wissel Gaaei: ‘Dat zijn altijd moeilijke beslissingen’
1:39
Van ’t Schip over Wissel Gaaei: ‘Dat zijn altijd moeilijke beslissingen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.