Terug

Volg Vandaag Inside

Dit is de voorselectie van Oranje voor de eerste WK-kwalificatieduels

Dit is de voorselectie van Oranje voor de eerste WK-kwalificatieduels

7 mrt 2021, 21:01

Bondscoach Frank de Boer heeft voor de komende drie WK-kwalificatiewedstrijden doelman Maarten Stekelenburg (Ajax) en verdediger Jeremiah St. Juste (FSV Mainz) opgenomen in zijn voorselectie.

Voor St. Juste is het de eerste keer dat hij is opgeroepen voor de voorlopige spelersgroep. Stekelenburg is 58-voudig international en behoort na een afwezigheid van bijna 3,5 jaar weer tot de voorselectie van Oranje, die uit 31 man bestaat.

Nederland begint op 24 maart tegen Turkije in Istanbul aan het drieluik. Drie dagen later speelt Oranje in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam tegen Letland. Op 30 maart komt de ploeg van De Boer in en tegen Gibraltar uit.

De Boer maakt vrijdag 19 maart bekend welke spelers tot de definitieve selectie behoren.

Bekijk de hele voorselectie hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.