Terug

Volg Vandaag Inside

Dit is de verrassende nieuwe F1-pitreporter van Viaplay

Dit is de verrassende nieuwe F1-pitreporter van Viaplay

13 feb 2023, 10:50

Viaplay heeft bekendgemaakt wie Stéphane Kox opvolgt als pitreporter bij de streamingdienst. Vanaf het nieuwe F1-seizoen zal Chiel van Koldenhoven, voormalig verslaggever bij NOS Sport, deze rol op zich nemen.

Vorig jaar bezocht Van Koldenhoven regelmatig de Grands Prix, met Zandvoort als persoonlijk hoogtepunt. Begin maart, wanneer de GP van Bahrein op het programma staat, start de 28-jarige verslaggever aan zijn nieuwe klus.

Eerder dit jaar besloot Stéphane Kox om haar functie als pitreporter bij Viaplay op te geven. Dit besluit nam ze omdat ze meer tijd wil besteden aan haar rechtenstudie en weer zelf wil gaan racen. “Ik heb bewust de keuze gemaakt om nu iets anders te gaan doen, omdat ik vind dat je uiteindelijk gewoon moet doen waar je gelukkig van wordt en waar je hart ligt, zei Kox daarover tegen Motorsport.com.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.