Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit gigantische bedrag betaalde Ajax voor 114 speelminuten Ocampos'

'Dit gigantische bedrag betaalde Ajax voor 114 speelminuten Ocampos'

17 jan 2023, 00:00

Lucas Ocampos keert deze maand al definitief terug bij Sevilla. Ajax is volgens het Spaanse medium Relevo tot een akkoord gekomen met de Argentijnse aanvaller en diens vaste werkgever. 

Volgens Relevo waren de Amsterdammers in eerste instantie ruim negen miljoen euro kwijt aan de huurtransfer, inclusief het salaris van Ocampos, maar ontvangt Sevilla nu één miljoen euro minder. Beide clubs waren afgelopen zomer eerder al akkoord over een transfersom van twintig miljoen euro voor Ocampos, maar daar stak de raad van commissarissen van Ajax een stokje voor.

In amper een halfseizoen kwam Ocampos niet verder dan 114 speelminuten bij Ajax, verspreid over zes wedstrijden. Ook was de Argentijn bij geen enkel doelpunt betrokken. De gebrekkige speeltijd van Ocampos zou de voornaamste reden zijn van het tussentijdse vertrek bij Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.