Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit gaat Marc Overmars verdienen bij Antwerp FC'

'Dit gaat Marc Overmars verdienen bij Antwerp FC'

23 mrt 2022, 18:08

Deze week werd Marc Overmars gepresenteerd als de nieuwe technisch directeur van de Belgische club Antwerp. De bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag opgestapte directeur voetbalzaken bereikte overeenstemming over een meerjarig contract. Volgens Het Nieuwsblad komt Overmars niet alleen op basis van 'de mooie ogen van eigenaar Paul Gheysens' naar België en krijgt hij een 'duizelingwekkend loon' bij Antwerp.

Op basis van betrouwbare Nederlandse bronnen meldt Het Nieuwsblad dat Overmars ruim één miljoen euro gaat verdienen. Er wordt gefluisterd dat er geen sportdirecteur meer verdient in België, al is dat moeilijk te vergelijken, want die bedragen zijn niet publiekelijk bekend.

Bij Ajax verdiende Overmars naar verluidt een bedrag van 400.000 euro netto, maar dat kon door bonussen wel oplopen. Bij zijn contractverlenging in Amsterdam kreeg hij nog 1,25 miljoen euro aan tekengeld, maar dat bedrag moest hij terugbetalen na zijn vertrek vanwege grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwelijke medewerkers bij de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.