Terug

Volg Vandaag Inside

'Dit FC Barcelona kan iedereen verslaan'

'Dit FC Barcelona kan iedereen verslaan'

15 feb 2021, 14:42

De goede resultaten en de manier van voetballen van FC Barcelona in de laatste weken geven trainer Ronald Koeman vertrouwen. "Ik zie niet veel teams die beter zijn dan Barcelona", zei Koeman een dag voor het eerste duel met Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. "Maar we hebben veel dingen veranderd in het team en spelen met veel jonge voetballers. Dan mag je niet verwachten dat wij de Champions League gaan winnen, dat zou niet goed zijn."

De Catalaanse ploeg van Koeman heeft de laatste zeven competitieduels allemaal gewonnen. Na een moeizame start, met wisselvallige prestaties in de eerste maanden, zit Koeman naar eigen zeggen nu op de goede weg met zijn elftal. "We gaan steeds beter spelen. Fysiek zitten we op een hoog niveau. We hebben nog steeds fantastische spelers en we kunnen iedereen verslaan. Dat willen we ook tegen de beste clubs van Europa laten zien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.