Terug

Volg Vandaag Inside

Zaakwaarnemer Joey Veerman reageert op geruchten over Feyenoord

Zaakwaarnemer Joey Veerman reageert op geruchten over Feyenoord

23 dec 2021, 14:15

Donderdag werd bekend dat Feyenoord zich officieel gemeld heeft voor Joey Veerman. In gesprek met De Telegraaf reageert Veerman's zaakwaarnemer, Fulco van Kooperen, op de geruchten en noemt hij de bijbehorende prijs voor de creatieveling.

Afgelopen zomer was Feyenoord ook al in de markt voor Veerman. 'Feyenoord was net als de andere gegadigden vrij laat. Daarom wilde Heerenveen niet meewerken', onthult Van Kooperen. 'Heerenveen heeft nu gezegd: ’Als we het op tijd weten, dus niet op 20 januari of zoiets, dan willen we meedenken.'

Over het prijskaartje van Veerman gingen afgelopen zomer wilde geruchten. Zo zou de middenvelder 10 miljoen euro moeten kosten. 'Onzin', zegt de spelersmakelaar. 'Heerenveen heeft dat bedrag nooit genoemd. Wat is een redelijke waarde voor hem in Nederland? Ik denk rond de 6 miljoen en een percentage van de doorverkoop. Als ze acht miljoen gaan vragen aan Feyenoord wordt het moeilijk. Daarom is hij afgelopen zomer niet weggegaan. Maar nu moet hij weg en dat weten ze ook', aldus Van Kooperen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.