Terug

Volg Vandaag Inside

Discussie over actie van Neymar: megaschwalbe of terechte strafschop?

Discussie over actie van Neymar: megaschwalbe of terechte strafschop?

25 juli 2022, 20:37

Neymar jr. kreeg in de eerste helft van het gewonnen oefenduel van Paris Saint-Germain met Gamba Osaka (6-2) een strafschop, die tot veel discussie leidde. Verschillende media spreken over een schwalbe, maar op social media zijn er ook mensen die het wel degelijk een terechte penalty vinden.

Neymar jr. ging naar de grond na een duel met Genta Miura, en kreeg een strafschop van scheidsrechter Ben Whitehouse. De Braziliaan benutte de penalty zelf. De actie leidde tot veel discussie. Zo spreekt Sportbible van 'de slechtste schwalbe in de carrière' van Neymar, maar spreken sommige mensen op sociale media ook van een terechte strafschop.

Op de beelden zou bijvoorbeeld te zien zijn dat het been van verdediger Miura een onnatuurlijke beweging maakt na het vermeende contact met het rechterbeen van Neymar, en is er ook een tik te horen. Oordeel zelf op basis van de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.