Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN: 'Dirk Kuyt zet gigantische villa te koop voor 6,9 miljoen euro'

ZIEN: 'Dirk Kuyt zet gigantische villa te koop voor 6,9 miljoen euro'

23 feb 2021, 13:10

Dirk Kuyt heeft zijn gigantische villa in Noordwijk voor het duizelingwekkende bedrag van 6,9 miljoen euro te koop gezet, zo melden onder andere Quote en HollywoodHuizen. Het perceel waarop de villa staat is maar liefst 4404 m² groot.

De villa heeft werkelijk alles erop en eraan, zo valt te lezen op de website van de makelaar. Op de onderverdieping vind je onder andere een spectaculair binnenzwembad met jetstream en jacuzzi, een fitnessruimte, een wellnessruimte met sauna, een Turks stoombad met douches, een hobbyruimte annex bioscoop, een privébar en een wijnkelder.

De begane grond heeft onder andere een riante living met openhaard, een aangrenzend terras met veranda, een televisiekamer en een 'woonkeuken waar een sterrenchef jaloers op zou zijn.' Op de eerste en tweede verdieping zijn zeven slaapkamers en drie badkamers te vinden. En dan nog de tuin, die compleet is met diverse terrassen én een eigen voetbalveld.

Op de website van de makelaar worden geen interieurfoto's getoond, 'uit oogpunt van discretie.' De foto's van de buitenkant van het huis en de tuin geven echter al een redelijke indruk…

Vorige week werd in Shownieuws bekend gemaakt dat Kuyt het hart van Gertrude opnieuw gebroken zou hebben. Bekijk het in de video hieronder.

'Hart Gertrude opnieuw gebroken door Dirk Kuyt'
2:45
'Hart Gertrude opnieuw gebroken door Dirk Kuyt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.