Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuyt uitgeroepen tot 'Meest Opvallend Gebotoxte Tv-Ster van 2021'

Dirk Kuyt uitgeroepen tot 'Meest Opvallend Gebotoxte Tv-Ster van 2021'

28 dec 2021, 11:01

Aan het einde van 2021 reikt Veronica Superguide verschillende awards uit om terug te kijken op het afgelopen jaar. Ook Dirk Kuyt is in de prijzen gevallen. De oud-voetballer en analist gaat er met een bijzondere eer van door: Kuyt is door Veronica Superguide uitgeroepen tot Meest Opvallend Gebotoxte Tv-Ster van 2021.

Het blad schrijft: 'De veelvuldig bijgeboetseerde influencers Gaby Blaaser en Sarah van Soelen leken geheide winnaar in deze categorie, maar uiteindelijk bleken we toch net wat harder van onze stoel te zijn getuimeld door de transformatie van Dirk. Man, we zouden hem in een winkelstraat straal voorbijlopen! Er zit zoveel botox in het voorhoofd van de Katwijkse visserszoon dat het een mirakel is dat er geen scheuren in zijn ontstaan.'

In Story ontkende Kuyt onlangs dat hij een facelift heeft gehad: 'Dat is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend. Wat ik wel heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen. Dat was nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen. Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.