Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuyt reageert voor het eerst op geruchten over facelift

Dirk Kuyt reageert voor het eerst op geruchten over facelift

1 juli 2021, 14:42

Dirk Kuyt verbaasde een aantal maanden geleden vriend en vijand met zijn 'nieuwe look.' Volgens vele kijkers was de oud-Feyenoorder onherkenbaar geworden en men wist zeker dat hij iets aan zijn gezicht zou hebben gedaan. In Story reageert Kuyt deze week voor het eerst op alle geruchten.

Veel mensen dachten zeker te weten dat Kuyt een facelift had ondergaan, iets wat hij met klem ontkent: 'Dat is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend.'

De oud-voetballer heeft echter wel een andere ingreep ondergaan, zo onthult hij: 'Wat ik wel heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen. Dat was nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen. Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel.'

VIDEO: Dirk Kuyt wordt niet meer herkend door ex-vrouw: 'Ze noemt hem Kees Kuyt'

Dirk Kuyt wordt niet meer herkend door ex-vrouw: 'Ze noemt he...
2:17
Dirk Kuyt wordt niet meer herkend door ex-vrouw: 'Ze noemt he...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.