Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuyt per direct weg bij Feyenoord

Dirk Kuyt per direct weg bij Feyenoord

2 feb 2021, 12:18

Dirk Kuyt heeft zijn contract bij Feyenoord laten ontbinden. De 40-jarige geboren Katwijker, oud-speler van Feyenoord, liep de afgelopen jaren op diverse plekken in de organisatie van de Rotterdamse club mee om ervaring op te doen. Technisch directeur Frank Arnesen had Kuyt graag in een officiële functie bij de club gehouden, maar de 104-voudig international van Oranje denkt dat het voor zijn ontwikkeling beter is om Feyenoord te verlaten.

'Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent en ik heb ontzettend veel ervaring kunnen opdoen bij de club de afgelopen jaren', zegt Kuyt, die bezig is met de afronding van de hoogste trainerscursus. 'Ik weet dat onze wegen ooit weer gaan kruisen, maar voor nu vind ik het belangrijk om mijn pad juist elders te vervolgen. Daarin volg ik mijn gevoel.'

Frank Arnesen respecteert de keuze van Kuyt. ‘Als mens en als trainer heb ik Dirk heel hoog zitten. Dirk heeft besloten zijn eigen weg te volgen en dat is zijn goed recht. We wensen hem alle succes bij de volgende stap in zijn loopbaan. En wie weet komen wegen ooit weer samen waar ze nu scheiden.’

Kuyt sloot in 2017 zijn voetbalcarrière af. Als aanvoerder bezorgde hij Feyenoord in zijn laatste wedstrijd, tegen Heracles, met een hattrick de landstitel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.