Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuyt meldt zich af voor debuut als kickbokser na aanstelling bij ADO Den Haag

Dirk Kuyt meldt zich af voor debuut als kickbokser na aanstelling bij ADO Den Haag

2 juni 2022, 20:36

Dirk Kuyt zou op 29 oktober tijdens het evenement HIT IT, waar Rico Verhoeven de drijvende kracht achter is, zijn debuut maken als kickbokser. Na zijn aanstelling als hoofdtrainer bij ADO Den Haag heeft Kuyt echter besloten om zich af te melden, meldt het Algemeen Dagblad.

HIT IT wordt een avondvullend evenement met kickbokswedstrijden, waar ook verschillende artiesten uit binnen- en buitenland muziekoptredens komen verzorgen. Naast professionele sporters komen ook verscheidene beroemde gasten als bokser in actie in de ring. Oud-voetballer Dirk Kuyt zou een van die beroemdheden zijn en tegen een andere grote bekendheid zonder achtergrond in de sport aantreden, maar na zijn aanstelling bij ADO ziet hij daar toch van af.

Rico Verhoeven heeft er alle begrip voor: 'In de topsport moet je ‘full focus’ zijn. Dat geldt ook voor Dirk als trainer en dus begrijpelijk dat hij het niet kan combineren. We gaan nu een keuze maken uit de celebrity-kandidaten, waarbij we al enkele interessante gegadigden voorbij hebben zien komen.'

In Vandaag Inside gaf Johan Derksen eerder aan niet te snappen dat Kuyt zou gaan kickboksen: 'Onverantwoord het een hoofd vol botox.' Bekijk het in de video hieronder!

Johan snapt niet dat Dirk Kuyt gaat kickboksen: 'Onverantwoord met een hoofd vol botox'
1:45
Johan snapt niet dat Dirk Kuyt gaat kickboksen: 'Onverantwoord met een hoofd vol botox'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.