Terug

Volg Vandaag Inside

'Dirk Kuyt heeft nieuwe trainersklus te pakken'

'Dirk Kuyt heeft nieuwe trainersklus te pakken'

28 dec 2023, 08:04

Dirk Kuyt gaat zijn trainerscarrière weer hervatten. De oud-speler van Oranje, FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahçe gaat aan de slag bij het Belgische Beerschot. Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Beerschot komt uit op het tweede niveau van België, waar het momenteel na zestien duels met 32 punten op een gedeelde eerste plaats staat met Zulte Waregem, dat een iets beter doelsaldo heeft. Kuyt wordt de opvolger van Andreas Wieland. De Oostenrijker liet zijn contract ontbinden om vrijwel zeker aan de slag te gaan in zijn geboorteland bij LASK Linz.

Kuyt begon aan zijn trainerscarrière als assistent-trainer bij zijn jeugdclub Quick Boys. Een jaar later werd de oud-international trainer van Feyenoord O19. Het seizoen 2022/2023 begon Kuyt als hoofdtrainer van ADO Den Haag, waar hij eind november moest vertrekken nadat zijn ploeg in zestien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie slechts vier keer had gewonnen. De geboren Katwijker zat sindsdien zonder club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.