Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuyt heeft een nieuwe baan

Dirk Kuyt heeft een nieuwe baan

11 feb 2021, 10:19

Dirk Kuyt gaat als analist aan de slag bij Ziggo Sport. De oud-aanvaller, die vorige week bij Feyenoord vertrok, verbindt zich tot de zomer aan de sportzender.

Kuyt (40) zegt op de website van Ziggo Sport verheugd te zijn met zijn nieuwe job. ‘De afgelopen weken ben ik al vaker te gast geweest bij Ziggo Sport en dat is mij goed bevallen. Ik vind het leuk om de competities waarin ik zelf actief ben geweest zoals de Premier League en de UEFA Champions League vanuit een ander perspectief te bekijken.'

De oud-voetballer zal dit seizoen veelvuldig zijn opwachting maken als analist, en dan met name bij wedstrijden uit de Premier League. Ook zal Kuyt regelmatig aanschuiven bij voetbalpraatprogramma Rondo waarin ook Ruud Gullit en Marco van Basten te zien zijn.

Kuyt speelde jarenlang in de Engelse competitie voor Liverpool. Hij sloot zijn carrière in 2017 af bij Feyenoord. In zijn laatste wedstrijd bezorgde hij de Rotterdammers met een hattrick de eerste landstitel in 18 jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.